De Klussenier Patrick Strijker
De Klussenier Patrick Strijker

Kompasstraat 11
1973 PV IJmuiden

Dien uw offerte-aanvraag in   

0255 79 31 55
06 8367 8085
patrickstrijker@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 61090840

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in IJmuiden, Haarlem of Beverwijk? U kunt bij mij terecht voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Mijn naam is Patrick Strijker en samen met mijn vrouw Margriet en onze dochter woon ik in IJmuiden. Na jaren werkzaam te zijn geweest als ZZP’er voor mijn oude werkgever, heb ik besloten mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Ik wil graag mijn eigen tijd indelen zodat ik de kwaliteit van het werk kan waarborgen. Daarnaast vind ik het contact met de klant belangrijk. Ik lever graag maatwerk af, helemaal afgestemd op de wensen van de klant.

Doordat ik jaren werkzaam ben geweest voor een woningstichting, heb ik erg veel ervaring met de verschillende werkzaamheden in en rond het huis. Naast mijn werk ben ik ook altijd bezig met klussen bij vrienden en familie. Voor hen was het dan ook geen verrassing dat ik mijn eigen klusbedrijf ben gestart.

U kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van onderhoud en renovatie. Een greep uit de mogelijkheden: timmerwerk, complete keukenrenovaties, tegelwerk, metselwerk en loodgieterswerk.

Wat mag u van mij verwachten? Het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Daarnaast begeleid ik de opdracht vanaf uw aanvraag tot en met de oplevering. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Bij grotere opdracht kan ik wanneer het efficiënter is, een collega Klussenier inschakelen voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Uiteraard blijf ik uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de geleverde werkzaamheden.

Hebt u een opdracht gepland staan? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U ontvangt een offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverd werk ontvangt u 12 maanden garantie.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...